У Білій Церкві по вулиці Ярослава Мудрого викрили підпільний гральний заклад

Минулої доби до поліції Білої Церкви надійшло повідомлення від небайдужих містян про те, що в центрі міста, по вулиці Ярослава Мудрого працюють нелегальні ігрові автомати.

Прибувши на місце виклику правоохоронці вилучили в якості речових доказів 20 одиниць комп’ютерної техніки.  За матеріалами перевірки було відкрите кримінальне провадження. 

Загалом за минулу добу правоохоронці Київщини отримали 32 повідомлення про діяльність підпільних гральних закладів. Тому поліцейські просять, якщо у вас є інформація, де функціонує нелегальний бізнес, телефонуйте за номером "102". 

Нагадаємо, 20 грудня уряд ухвалив рішення, яке забороняє займатися гральним бізнесом під прикриттям державних лотерей. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав доручення Національній поліції припинити функціонування всіх гральних закладів в Україні до 16 години 20 грудня 2019 року. 

Раніше повідомлялося, що в ніч з 20 на 21 грудня Білій Церкві закрили два ігрові зали, інші пішли у підпілля.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе