У Білій Церкві жінка продавала школярам наркотики

Учні однієї зі шкіл Білої Церкви вживали насвай.

У Білій Церкві в одній зі шкіл міста жінка продавала учням старших класів наркотичну суміш – насвай. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Як зазначається, правоохоронці отримали виклик через незрозумілу та дивну поведінку учнів старших класів однієї зі шкіл Білої Церкви. Пізніше з’ясувалося, що школярі вживали наркотичний препарат (насвай), який їм продавала 47-річна місцева мешканка.

Зокрема, під час санкціонованого обшуку помешкання підозрюваної поліцейські знайшли та вилучили гранульовану речовину зеленого кольору. Після чого суміш відправили на експертизу.

Наразі за цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

"Триває перевірка. Поліція з’ясовує шляхи походження вилученої суміші", - додали у пресцентрі.

Насвай – гранульована суміш темного кольору з гашеного вапна, тютюну та курячого посліду. В Азії, на батьківщині наркотика, це буквально означає: «насипай». Ціна одного пакетика насваю становить 35 гривень, тому купити дурман для школярів нині не проблема. Саме через дешевизну першими заручниками отрути стали старшокласники. До слова, на законодавчому рівні насвай не вважається забороненим наркотиком. Під час останньої 87-ї сесії депутати Білоцерківської міськради звернулися до Офісу Президента України,
Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо заборони насваю. 


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе