Поліція затримала водія, який тікаючи від патрульних, збив пішохода у Білій Церкві

Порушником виявився 24-річний житель Білої Церкви

Нагадаємо, вчора вранці патрульні намагалися зупинити автомобіль Mercedes на іноземній реєстрації за порушення правил дорожнього руху, однак водій почав тікати. Поліцейські стали переслідувати порушника.

Пришвидшуючись, 24-річний чоловік не впорався із керуванням, наїхав на пішохода і продовжив тікати. Затримали водія в мікрорайоні Вокзальна, де він в'їхав в аптеку. Як виявилося, водій не мав при собі документів.

Постраждалу 46-річну жительку Білої Церкви госпіталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою, переломом ребер та забоями.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Також складено два адміністративних протоколи за ч. 2 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. Подальшу долю зловмисника вирішуватиме суд.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе