У Білій Церкві продовжують оновлювати вуличне освітлення: де саме?

Напередодні Нового року Біла Церква отримала субвенцію з обласного бюджету в розмірі близько 8 млн грн на капітальний ремонт вуличного освітлення.

За ці кошти на вулицях міста було встановлено майже 500 нових енергозберігаючих світильників. Кріпили їх на існуючі опори, на яких попередньо замінили стару повітряну мережу. 

Всього коштом субвенції було замінено 471 світильник на шістнадцяти вулицях міста:  Шевченка, Гагаріна, Заводська, Молодіжна, Митрофанова, Грибоєдова, Героїв Крут, Привокзальна, О. Гончара, Л. Курбаса, Героїв Небесної Сотні, Б. Хмельницького, Першотравнева, Торгова площа, на бульварі М. Грушевського та у Гайку.

На всі світильники діє гарантія, тривалістю 5 років. 

Крім того, під час останньої сесії депутати Білоцерківської міськради підтримали рішення взяти кредит у Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для здійснення реконструкції мереж зовнішнього освітлення у місті. Сума кредиту становитиме 13,5 млн грн під 3% річних у гривні на 5 років. 

Згідно з проектом, більше ніж на 70-ти вулицях Білої Церкви, а саме в районах «Залізничне селище» та «Піонерська», буде замінено старі лампи на енергоефективні світлодіодні світильники. 

Раніше повідомлялося, що ​в Білій Церкві на 7% знизиться тариф на опалення​​​.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе