Агунік і Умут: як батьки торік називали дітей на Київщині

Центральне міжрегіональне управління Мін’юсту підготувало статистику про найпопулярніші імена, якими жителі Київської та Черкаської областей називали своїх дітей торік.
У Київській області серед незвичних імен, які батьки давали своїм донькам, - Агунік, Хауля, Дьйомерсі, Лаян, Оріяна. Хлопців називали: Азарій, Алімпій, Аліхан, Вільдан, Довуд, Стратон, Робін, Умут.
У Черкаській області дівчаток у свідоцтво про народження записували Золушка, Ія, Лада, Марселіна, Севіль, Теона, а хлопчиків - Брайан, Граф, Ісай, Нелей.
У Києві серед рідкісних жіночих імен, які давали своїм дітям батьки, - Ореста, Фрота, Аннаель, Влана, Агата, Глафіра, Гєрда, Фіона, Фея, а серед чоловічих - Фелікс, Савватій, Ангел, Дімітр, Ілай, Спартак.
Найчастіше дітей називали на Черкащині Вероніка, Єва, Вікторія, Анна та Діана, Богдан, Максим, Тимофій, Назар та Іван.
На Київщині в лідерах імена Ангеліна, Аліса, Валерія, Катерина, Мирослава, Соломія та Софія; Денис, Єгор, Захар, Макар, Назар, Олег і Роман.
У Києві в 2019 році батьки найчастіше для своїх новонароджених дочок вибирали імена Соломія, Марія, Варвара, Мілана, Аріна, а для синів - Олександр, Дмитро, Матвій, Марк.
У Київській області минулоріч народилося 14 361 дитина, у Черкаській – 7672.
У столиці в 2019 році свідоцтва про народження отримали 32 634 малюки.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе