У Білій Церкві заарештували наркодилерів, які збували наркотики через Telegram-канал

У Білій Церкві викрили чотирьох зловмисників віком від 17 до 21 року, які займалися збутом наркотиків у місті через популярний месенджер Telegram.

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, один з нарко-торгівців робив рекламні написи телеграм-каналу на стінах будівель та в публічних місцях.

Під час чотирьох обшуків правоохоронці виявили і вилучили балон із фарбою, яким робилися написи, мобільний телефон, банківські картки, та безпосередньо готову «продукцію» - наркотичні та психотропні речовини розфасовані по згортках і пакетах.

Вилучені речові докази було направлено на проведення відповідних експертиз. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить близько 40 тисяч гривень.

Наразі трьох осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув'язнення на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Подальшу долю затриманих вирішить суд. Слідчі дії тривають.


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе