У Білій Церкві оголосили День жалоби за загиблим на Донбасі Валерієм Закусилом

Завтра, 22 січня о 13.00 в Білій Церкві біля стели з портретами Героїв відбудеться прощання зі старшим солдатом 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців Закусилом Валерієм Васильовичем.

32-річний військовий Валерій Закусило загинув 18 січня на Луганщині внаслідок попадання снайперської кулі. Поховають бійця на «Алеї Слави» кладовища «Сухий Яр». 

22 січня в Білій Церкві оголосили Днем жалоби. На знак скорботи за загиблим на будівлях і спорудах просять приспустити Державний Прапор України, попередньо закріпивши на ньому чорну стрічку.

Цього ж дня буде обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста. На ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті рекомендовано не вмикати розважальну музику.

Раніше повідомлялося, що 16 січня внаслідок снайперського вогню на Донбасі загинув боєць 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців старший солдат Хімічук Ігор.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе