Турецька компанія відремонтує 41 км траси Київ-Одеса поблизу Білої Церкви

На трьох ділянках загальною протяжністю 41 кілометр буде здійснено капітальний ремонт дороги. 

20 січня у Державному агентстві автомобільних доріг України було оголошено переможця тендеру на ремонт автомобільної дороги M-05 Київ-Одеса. Ним стала турецька компанія Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret Ve Sanayi A.S.

Як повідомляє прес-служба «Укравтодору», тендер проводився в рамках реалізації проєкту Панʼєвропейські коридори між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку та проєкту Європейські дороги України ІІ між Україною та Європейським інвестиційним банком.
 
Відзначається, що капітальний ремонт проведуть на трьох ділянках траси:

  •  км 87+442 – км 98+400 (ділянка починається зі з’їзду на м. Біла Церква, перетинає р. Рось і закінчується поблизу с. Бикова Гребля). Ремонт близько 11 км дороги, включаючи дорожні, мостові, дренажні і допоміжні роботи;
  •  км 98+400 – км 113+400 (ділянка починається поблизу с. Бикова Гребля і закінчується на межі Білоцерківського та Ставищенського районів). Ремонт близько 15 км дороги, включаючи дорожні, мостові, дренажні і допоміжні роботи;
  •  км 113+400 – км 128+028 (ділянка починається на межі Білоцерківського та Ставищенського районів і закінчується поблизу смт. Ставище). Ремонт близько 15 км дороги, включаючи дорожні, мостові, дренажні і допоміжні роботи.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе