Андрій Нєбитов представив нового керівника поліції Білоцерківщини

Представив нового керівника поліції Білоцерківщини начальник Головного управління поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви, новим начальником поліції Білоцерківщини став екс-керівник поліції Васильківщини Михайло Пелех.

Із 1996 року Михайло Іванович Пелех був командиром відділення військової розвідки. У 1999 році прийшов працювати рядовим міліціонером, потім працював в оперативних підрозділах, починаючи від оперуповноваженого і закінчуючи керівником підрозділу, зокрема карного розшуку, боротьби з організованою злочинністю та протидією незаконному обігу наркотиків. Потім керував кримінальною районною поліцією у Сумській, Харківській та Херсонській областях. Остання його посада – очільник Васильківського відділу поліції.  

"За час своєї служби зарекомендував себе як гідний офіцер, тому рішення хто саме очолить Білоцерківський відділ поліції було однозначним. З таким керівником особовому складу Білоцерківського відділу поліції неодмінно вдасться покращити результати роботи." - зазначив Андрій Нєбитов. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе