На Білоцерківщині затримали "серійного" крадія

Минулого місяця на Білоцерківщині в м. Узин, вночі невідомий чоловік проник у приватний будинок і викрав побутові прилади та посуд. Щоб якось довезти викрадене, зловмисник ще викрав і автомобіль, на якому і поїхав з місця злочину.

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, по дорозі чоловіка зупинили партульні за підозрою, що він керує в стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці з’ясували, що автомобіль викрадений.

36-річного мешканця міста Узин, який вже був раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів, затримали. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. У суді розглядають інші провадження щодо попередніх грабіжок, скоєних чоловіком. 

Слідчі оголосили чоловіку про підозру у вчинені кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що ​на Білоцерківщині в приватну власність незаконно віддали прибережну смугу річки Рось вартістю понад 30 млн грн​​​.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
  • Кількість загиблих внаслідок вибуху у пʼятиповерхівці Білої Церкви зросла до двох
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе