На встановлення протипожежних систем у комунальних закладах Білої Церкви необхідно близько 120 млн грн

Вчора, 5 лютого під час позачергової 90-ї сесії депутати Білоцерківської міськради внесли зміни до рішення «Про затвердження Білоцерківської міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на друге півріччя 2018-2022 роки».

Зокрема, мова йде про обладнання (приведення в робочий стан) систем протипожежного захисту у навчальних закладах міста та у виконавчих органах міської ради. Планується, що лікувальні спортивні, навчальні, соціальні та заклади культури Білої Церкви буде обладнано системами протипожежного захисту до 31 грудня 2022 року. На виконання цих робіт необхідно виділити близько 119 510 млн. грн..

Крім цього, у рішення було внесено проведення робіт з вогнегасного оброблення дерев’яних конструкцій горищ будівель, які мають шатрову конструкцію дахів (також у навчальних, лікувальних, спортивних, соціальних  та закладах культури міста). На них необхідно виділити 879 тис. грн..

Наразі невідомо коли та скільки саме коштів із міського бюджету буде направлено на виконання цих робіт.

Читайте також: Білоцерківські школи потребують ремонту дахів: Кошти у міський бюджет не заклали.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе