Кремль відправив Зеленського з ідеєю спільних патрулів кордону до бойовиків

У Кремлі заявили, що Києву потрібно домовлятися з «керівництвом невизнаних республік» з приводу питання спільного патрулювання кордону України та Росії. Про це пише Українська правда.
«Це нова ініціатива. Для того, щоб цю ініціативу розглядати, потрібно брати до уваги думку керівництва невизнаних республік. Щоб розуміти позицію керівництва невизнаних республік, із ними потрібно розмовляти, – заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков. – Наскільки ми розуміємо, першоджерело, тобто, Київ – автор цієї ініціативи – як і раніше, не проявляє готовність починати діалог із представниками невизнаних республік Донбасу».
Раніше під час виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки президент Володимир Зеленський заявив, що українська влада хотіла б восени провести місцеві вибори на території всієї держави, в том числі на тимчасово окуповані території Донбасу.
У ході виступу на «Українському ланчі» у рамках Мюнхенської конференції Зеленський запропонував, щоб безпеку на тимчасово окупованих територіях під час підготовки до місцевих виборів забезпечували спільні патрулі у складі українців, «представників» окупованих територій і спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе