Нафтогаз попередив Білоцерківтепломережу про припинення газопостачання через борги

НАК «Нафтогаз України» повідомив про ризик припинення газопостачання з 1 березня 2020 року для КП "Білоцерківтепломережа", яке станом на 19 лютого не виконало жодної з умов щодо розрахунків, передбачених положенням про ПСО. 

Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».

За оперативними даними, для виконання вимог щодо розрахунків, КП "Білоцерківтепломережа" повинне до 25 лютого включно, сплатити на користь Компанії понад 89 тис. грн. Загальний борг теплогенеруючої компанії станом на 19 лютого складає 370 921 518 грн. 

Зазначається, що у разі несплати хоча б мінімального платежу до 25 лютого включно, "Білоцерківтепломережі" для продовження отримання газу з 1 березня необхідно буде здійснити у термін до 28 лютого, крім мінімального платежу, також і оплату вартості природного газу, спожитого у січні цього року. 

За даними НАК «Нафтогаз України», КП "Білоцерківтепломережа" є одним із найбільших боржиників за спожитий газ в Україні. Ще більший борг в сумі 550 745 251 грн має лише ДТЕК СХІДЕНЕРГО ТОВ, що знаходиться в місті Щастя, на Луганщині. 

Дивіться також: Кому вигідні збитки та хто спеціально заганяє "Білоцерківтепломережу" у борги: 


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе