Директора заводу концерну «Укроборонпром» прокуратура упіймала на хабарі

Працівники військової прокуратури затримали на хабарі в 5 тис. доларів директора Шосткинського казенного заводу «Зірка». 
«21.02.2020 задокументовано факт одержання неправомірної вигоди в розмірі 5000 доларів США директором Казенного підприємства "Шосткинський казенний завод Зірка», - зазначається у повідомленні Військової прокуратури Центрального регіону.
Цю суму посадовець одержав за укладення договору зберігання майна та надалі - укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке знаходиться на території заводу, що входить до складу ДК «Укроборонпром».
Затриманому вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Того ж дня судом застосовано йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція ч. 3 ст. 368 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із конфіскацією майна.





Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе