На Білоцерківщині чоловік відкрив стрілянину по поліцейських

На Білоцерківщині в місті Узин чоловік з травматичного пістолету стріляв по двом працівникам поліції.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини. 

Пригода сталася напередодні, у вечірній час, коли поліцейські прибули на виклик про домашнє насильство. Раптово, зловмисник зі спини почав викрикувати на адресу поліцейських нецензурні вислови та стріляти в їх бік з пістолету. Як зазначають у поліції, один дільничний офіцер отримав тілесні ушкодження ноги.

На місце події оперативно прибув наряд сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці затримали зловмисника, однак ще один поліцейський отримав тілесні ушкодження, оскільки хуліган чинив опір. В якості речових доказів на місці події вилучили пістолет та гільзи травматичних набоїв, які направлять на експертизу.

43-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. До суду подали клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Чоловіку оголосили про підозру у вчинені двох правопорушень передбачених ч. 4 ст. 269 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Читайте також: ​Граната РГД-5 і патрони: У Білій Церкві затримали продавця зброї​​​.
 
Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе