У Білій Церкві відпрацюють евакуацію через підозру на коронавірус

Завтра, 4 березня Департамент охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації та управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради проведуть навчання для медичних працівників Білої Церкви для відпрацювання оперативних та злагоджених дій на випадок виявлення хворого з підозрою на захворювання спричинене коронавірусом.

Як повідомляє управління охорони здоров'я Білоцерківської міськради, учать у навчаннях візьмуть медики Центру первинної медико-санітарної допомоги №1, Білоцерківської міської лікарні №3, Київськго обласного центру екстреної медичної допомоги та працівники Білоцерківського міськрайонного відділу лабораторних досліджень.

Білоцерківців та гостей міста закликають зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей в медичних закладах міста під час проведення навчань.

Раніше повідомлялося, що ​в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу​​​.

Читайте також: Коронавірус: Які лікарні Білої Церкви підготували для прийому хворих.

Підпишіться на телеканал Крокус у вашому Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе