Білоцерківтепломережі нададуть 6 млн грн безповоротної фінансової допомоги

Вчора, 10 березня під час чергового засідання, члени виконкому схвалили проєкт рішення «Про надання безповоротної фінансової допомоги комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». 

Згідно з документом, підприємству планують надати 6 млн грн безповоротної фінансової допомоги. Як зазначила заступник міського голови Інна Новогребельська, у червні виконавчий комітет затвердив висновок комісії, яка рекомендувала надати Білоцерківтепломережі 17 млн грн. Тоді підприємство отримало 5 млн грн безповоротної фіндопомоги, а у жовтні - ще 4,2 млн грн. Таким чином, за ці кошти були виконані роботи з реконструкції двох котелень, частина була направлена на реструктуризацію боргів, решта коштів пішла на аварійні роботи на котельнях та заміну труби ТЕЦ-місто. 

Наступним кроком, відповідний проєкт рішення розглянуть депутати на черговій сесії Білоцерківської міської ради. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   



 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе