У Білій Церкві судять 20-річну жінку, яка викинула з балкона новонароджену дитину

Вчора, 11 березня, в Білій Церкві судили 20-річну жінку, яка кілька місяців тому викинула свою новонароджену донечку із 7 поверху.

Про це повідомляє НТН. 

Чоловік Діани хоче отримати від дружини 500 тис грн моральної компенсації, адже стверджує, що пережив великий стрес та нервове потрясіння. Родичі Діани в тому числі й чоловік не знав, що дівчина була вагітна. 20-річна Діана була змушена народжувати вдома. Після пологів вона вийшла на балкон і викинула дівчинку із сьомого поверху. Новонароджену дитину знайшла сусідка під деревом на вулиці Комсомольській. Після падіння із такої висоти новонароджена дівчинка не мала шансів вижити. 

Матір після інциденту забрали до лікарні. Варто зазначити, що це була вже 2 вагітність Діани. У залі суду жінка спілкувалася виключно через свого адвоката, який повідомив, що Діана хоче повернути собі свою старшу доньку. 

Наступне засідання суду відбудеться 31 березня.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Такій жінці не можна повертати старшу дитину. Вона має решту життя прожити без дітей. Одна дитина це дитина, а другу можна викинути. Це ж не іграшки. 

Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе