Частина пенсіонерів отримає додаткову тисячу гривень через карантин – Зеленський

Сьогодні, 16 березня під час відеозвернення президент Володимир Зеленський заявив, що громадяни, які отримують пенсію менше 5 тисяч гривень мають отримують доплату - 1 тисячу гривень.

Відповідне відеозвернення опубліковано на сторінці Зеленського у facebook.

Крім того, у зв’язку з небезпекою поширення коронавірусу Covid-19 президент закликає уряд зупинити міжміське та міжобласне пасажирське сполучення і роботу метрополітенів з 12 години дня 18 березня.

"Міністерству інфраструктури з 12 години дня 18 березня 2020 року заборонити залізничне авіа та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення. Заборонити роботу метрополітенів. Міські перевезення можуть здійснюватися у режимі "до 10 осіб" у маршрутних таксі і у таксі. І до 20 осіб у тролейбусах/автобусах/трамваях" - наголосив Зеленський. 
 
Також президент доручив Міністерству фінансів провести перевомини з Міжнародним валютним фондом щодо наслідків подолання коронавірусу, та очікує від банків запровадження кредитних канікул.

Раніше повідомлялося, що ​Біла Церква з 17 березня закриває магазини, ринки, спортзали та ресторани​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе