На Київщині підтвердили перший випадок інфікування коронавірусом: з'явилися подробиці

На Київщині у 44-річного чоловіка підтвердили факт наявності коронавірусу. Наразі чоловік перебуває на самоізоляції. Над ним встановлений медико-санітарний нагляд. 

Про це телеканалу Крокус повідомили у пресслужбі Київської ОДА.  

Зазначається, що після повернення з-за кордону, чоловікові стало зле і він звернувся по допомогу до столичної клініки. Там у нього взяли аналізи, які доставили у центральну вірусологічну лабораторію Центру Громадського Здоров’я МОЗ України, де й підтвердився факт наявності коронавірусу.

Близькі чоловіка також перебувають на самоізоляції.

Станом на 20:00 17 березня в Україні офіційно підтвердили 14 випадків зараження коронавірусом — 10 в Чернівецькій області (один летальний), два в Києві, один у Київській області та один летальний в Житомирській області. Серед інфікованих — троє дітей,  яким рік та десять місяців та шість місяців. Всі - контактні особи раніше підтвердженого випадку. 

Читайте також: ​Дендропарк "Олександрія" закрили на карантин​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе