НКРЕКП встановила нові тарифи на тепло для КП "Білоцерківтепломережа"

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг знизила тарифи на теплову енергію для населення. Нові тарифи для більше ніж 20 теплогенеруючих компаній були затверджені вчора, 17 березня, під час чергового засідання. 

Як повідомляє прес-служба Нацрегулятора, підставою для перегляду тарифів у бік зниження стало зніження цін на природний газ. 
 
НКРЕП затвердила нові тарифи для більше ніж 20 теплогенеруючих компаній, в тому числі і для КП БМР "Білоцерківтепломережа", тим самим знизивши середньозважений тариф на тепло для потреб населення в середньому на 11,7%.
 
«Зокрема, середньозважені тарифи на теплову енергію для потреб населення в порівнянні зі схваленими 21 лютого 2020 року знизилися в середньому на 6,1%, та на 11,7% у порівнянні з чинними з 17 січня 2020 року»,- сказано в повідомленні.

Згідно з Постановою №631 від 17.03.2020 р. КП "Білоцерківтепломережа" були встановлені наступні тарифи на послугу  з постачання тепла: 

1) для потреб населення – 1516,38 грн/Гкал (з ПДВ);
2) для потреб бюджетних установ – 1580,46 грн/Гкал (з ПДВ);
3) для потреб інших споживачів (крім населення) – 1506,95 грн/Гкал (з ПДВ);
4) для потреб релігійних організацій – 1578,36 грн/Гкал (з ПДВ).

Таким чином, вартість теплопостачання для білоцерківців має знизитися на 2,3%.

На офіційному сайті "Білоцерківтепломережі" ніякої інформації про зниження тарифів на тепло немає. У січні підприємство вже ігнорувало постанову  НКРЕКП, у якій тарифи на централізоване опалення для жителів Білої Церкви підвищувалися (після подання відповідних документів щодо економічної доцільності нового тарифу від КП "Білоцерківтепломережі") на 12% (вартість опалення для населення за 1 Гкал подорожчала з 1550 до 1696 грн). Чи проігнорує вимоги НКРЕП провести перерахунок тарифу на тепло цього разу "Білоцерківтепломережа"? 

Раніше повідомлялося, що ​Білоцерківтепломережі нададуть 6 млн грн безповоротної фінансової допомоги​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе