На Білоцерківщині затримали групу наркоділків

Поліція затримала трьох жителів Білоцерківщини, які збували наркотичні та психотропні речовини

Як повдіомляє прес-служба поліції Київської області, під час обшуків  за місцями проживання зловмисників, правоохоронці вилучили низку речових доказів: коробку із речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на канабіс, пакет із порошкоподібною речовиною схожою на кокаїн, пігулки, схожі на психотропну речовину екстезі.

А також упаковку фасувальних пакетиків, електронні ваги та мобільні телефони підозрюваних, за допомоги яких, вони продавали наркотичні речовини. Усе вилучене було направлено на проведення відповідних експертиз.
 
Наразі одного зі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Як зазначають у поліції, наразі з'ясовується роль кожного з підозрюваних, а також встановлюються їх можливі спільники та шляхи надходження заборонних речовин.
 
Відкрито кримінальне провадження за  ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що ​У Білій Церкві жінка намагалася покінчити з собою. Поліція встигла завадити самогубству.​​​ (Відео)

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе