Вчені-генетики: наступною фабрикою з виробництва ліків може стати сам людський організм

Наступною фабрикою з виробництва рятівних ліків може стати сам людський організм.

Вчені розробляють новий метод виготовлення вакцин, який дозволяє людському організму швидко створювати антитіла, які є основною зброєю для боротьби з хворобами, стверджують дослідники з DARPA.

Новий метод виробництва вакцини буде включати в себе надання організму інструкцій з виготовлення певних антитіл. Оскільки організм матиме свій власний біореактор, вакцина може бути проведена набагато швидше, ніж традиційні методи, і результатом буде більш високий рівень захисту, сказав полковник Даніель Ваттендорф, клінічний генетик DARPA.

"Тіло стає біореактором", - підкреслив Ваттендорф.

10 червня 2019 року Inovio Pharmaceuticals, Inc. оголосила, що медичний підрозділ Агентства США по зменшенню оборонної загрози (DTRA) буде фінансувати подальшу розробку нового комерційного пристрою внутрішньошкірної доставки Inovio.

Медичний консорціум CBRN Defense Consortium від DTRA надасть $ 8,14 млн. Для підтримки Inovio в розробці невеликого, портативного, підшкірного пристрою, що живиться від батареї під брендом CELLECTRA (R) 3PSP. Він і буде використовуватися в управлінні вакцинами і терапіями Inovio, включаючи продукти, розроблені DTRA.

Крім розробки CELLECTRA 3PSP, нова премія буде фінансувати дослідження ДНК-вакцин, розроблених Медичним дослідницьким інститутом інфекційних захворювань армії США (USAMRIID) з використанням нового пристрою.

Ця програма підтримуватиме майбутні медичні фармацевтичні та діагностичні потреби Міністерства оборони США, пов'язані з підвищенням ефективності місії військового персоналу.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube     

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе