Білоцерківські правоохоронці допомогли родині, яка під час карантину залишились без житла і роботи

Прохання про допомогу поліцейські виявили у соціальних мережах. Через карантин та неможливість працювати деякі білоцерківські родини опинилися у скрутному становищі. 

Днями Білоцерківські поліцейські допомогли вагітній жінці, яка вже виховує 2-річного синочка. Молода мама опинилася без житла, але навіть за таких складнощів не падає духом. 

Щоб підтримати матеріально та підбадьорити, поліцейські придбали продукти харчування, необхідні товари для дитини, іграшки та завітали до жінки. Під час візиту поліцейські запевнились, що відносно жінки та малечі не вчиняється домашнє насильство.

"Дякуючи поліцейським, жінка не стримувала своїх емоцій, але особливою подякою для них стали щирі слова, які прозвучали з дитячих вуст. Чужого горя не буває і сьогодні, в умовах карантину, ми повинні згуртуватися і спільно перебороти ці тимчасові, але складні часи.
Якщо Ви знаєте, що хтось потребує допомоги і маєте змогу хоч чимось допомогти таким людям – зробіть добрий вчинок і світ стане кращим!" - зазначають у поліції. 

Про складне житлове положення молодої мами правоохоронці повідомили до відповідних соціальних служб Білоцерківської міської ради.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе