Вже наступного тижня у Білій Церкві можуть відключити опалення

У Білій Церкві готуються завершити опалювальний сезон для житлових будинків. Відключити опалення планують вже наступного тижня, коли середньодобова температура повітря буде більше 8 градусів тепла протягом трьох діб. Якщо ж все-таки температура буде нижчою, то опалення відключать пізніше.   

Відповідне рішення члени виконкому підтримали вчора, 2 квітня, під час позачергового засідання. 

"Виходячи з кліматичних умов, згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами, в разі, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищуватиме 8°С, закінчити опалювальний сезон 2019-2020 років в м. Біла Церква для житлового фонду, інших споживачів міста Біла Церква" - йдеться в рішенні виконкому. 

Подачу теплоносія продовжать лише для закладів охорони здоров’я, згідно із заявами керівників установ.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе