На Білоцерківщину цього тижня прийде літо, синоптики прогнозують +20!

У найближчі дні Україна перебуватиме під впливом антициклону, який наразі займає значну частину європейського континенту. За прогнозами синоптиків, до середини тижня температура повітря на Білоцерківщині досягне 20 градусів тепла. 

При цьому нічна температура буде все ще дуже низькою. Найближчий дощ ймовірний не раніше п'ятниці, 10-го квітня. Завтра, 7 квітня і найближчими днями очікується суха сонячна погода.

Напрямок вітру, з огляду на пожежі в чорнобильській зоні, важливий: у понеділок передбачається вітер з північного заходу. 

7-го квітня, на Благовіщення, квітневе тепло охопить більшість областей і стовпчики термометрів підніматимуться до +14 - +20 градусів. У Білій Церкві очікується +14 - +16 гардусів тепла. Трохи похолодає у п`ятницю. 

Не забуваймо в ці теплі і сонячні дні про самоізоляцію. Бережіть себе і своїх рідних!

Читайте також: ​Через карантин театр ім. П. К. Саксаганського безкоштовно покаже спектаклі онлайн: що можна подивитися​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе