Ще одна білоцерківська компанія придбала для лікарень засоби індивідуального захисту та тести на COVID-19

Компанія "РОСАВА" долучилася до боротьби з коронавірусом. Підприємство придбало засоби індивідуального захисту та тести на COVID-19 для білоцерківських лікарень. 

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила прес-служба компанії "РОСАВА".

Підприємство перерахувало кошти на закупівлю 1500 шт. експрес-тестів «АТ-Коронавірус-тест-МБА», що виявляють антитіла до коронавірусу COVID-19.

"Частина вже приїхала до Білої Церкви! Ми чекаємо на них аби передати у медичні заклади Білої Церкви. Буквально за пару днів їх отримають: міська лікарня №1 (100 шт.). міська лікарня №2 (100 шт.), міська лікарня №3 (428 шт.), пологовий будинок (100 шт.), екстрена медична допомога (300 шт.), міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1 ( 150 шт.), міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2 (150 шт.)." - йдеться в повідомленні.

До складу тест-набору входять додаткові матеріали - одноразові пробірки, піпетки, рукавички, центрифуга тощо, які необхідні для проведення тестів.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе