Поліція затримала озброєного нападника, який вдруге намагався пограбувати АЗС у Білій Церкві

Білоцерківські поліцейські затримали озброєного нападника на місці злочину, коли той намагався повторно пограбувати АЗС у Білій Церкві.


Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, затримали зловмисника Білоцерківські поліцейські під час другої спроби пограбувати ту ж  саму заправку. Поліцейські влаштували засідку поблизу АЗС, куди нападник вдруге прийшов забрати гроші. 

Цього разу зухвалий молодик також прихопив з собою зброю, хоча і змінив одяг. На місці події поліцейські виявили та вилучили у нього пневматичний пістолет та набої, які він придбав у магазині.

Поліція затримала зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 25-річний молодик, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки.

Чоловік зізнався працівникам поліції, коли у нього виникла ідея вчинити напад на АЗС, він ретельно приготувався до злочину і продумав усі шляхи відходу.

За фактом розбійного нападу триває досудове розслідування. Вилучена зброя у якості речового доказу направлена на проведення експертизи.

Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманому за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Запобіжний захід для нього обере суд.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе