Владу звинувачують у замовчуванні масштабів пожежі у Чорнобилі

Журналістка, яка працює у Енергоатомі, стверджує, що ситуація з пожежою у Чорнобилі –  неконтрольована, а чиновники просто замовчують та не розкривають правду про масштабну трагедію.

Дівчина висловила своє обурення у Фейсбук:

“Пожежа у зоні відчуження перебралась на лівий берег Прип’яті! Прямо зараз вогонь підбирається до села Кошівка. Державне агентство України з управління зоною відчуженняДСНС УкраїниПоліція Київської області
Поясніть людям як вогонь міг перекинутись на інший бік річки ширина якої у середній течії становить 50 – 70 м? Що це, як не навмисний підпал?! Станом на сьогодні, знищена велика кількість території, села, кладовища… Зокрема вже згоріли – Лелів, Копачи, Поліське, Грезля, Рудня-Грезлянська, Ковшилівка, Варовичі, Буда-Варовичі, Мартиновичі, Смарагдовий, Волхов, Чистогалівка, знову згоріла територія Рудого лісу, закрите військове місто Чорнобиль-2.
Від пожежі постраждало місто Чорнобиль… горить за кілька кілометрів від спецпідприємства «Вектор». Припиніть нарешті БРЕХАТИ! Що Ви нібито контролюєте ситуацію. Про яке «горіння трав’яного настилу, очерету та лісової підстилки окремими осередками» Ви торочите?! Наразі ситуація неконтрольована – вона критична. Від щирого серця ДЯКУЮ! Пожежникам і рятувальникам! ДЯКУЮ так само як у 1986 році!” – публікує слова Наталії Дегтяренко “Електронна книга скарг України”.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе