У Білій Церкві за "гарячими слідами" затримали чоловіка, що пограбував знайомого

Днями, в Білій Церкві, в одній з квартир багатоквартирного будинку по вулиці Декабристів пограбували чоловіка та викрали техніку.

Як повідомляє прес-служба поліція Білої Церкви, подія трапилась посеред білого дня. Прибувши на місце події, поліцейські з'ясували, що в компанії, яка відпочивала за чаркою напередодні, виник конфлікт.

"Один з "товаришів" вирішив поквитатися та викрасти плазмовий телевізор на очах у власника, що він і зробив. Потерпілий зміг повідомити правоохоронцям лише прикмети чоловіка," - зазначають у поліції. 

Правоохоронці швидко встановили грабіжника, ним виявився 24-річний молодик, який згодом щиро розкаявся у скоєному.

Слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінальньного кодексу України. Зловмиснику загрожує ув'язнення строком до чотирьох років.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе