У Білій Церкві затримали серійного крадія, який скоїв крадіжку на Бориспольщині

У Білій Церкві затримали серійного крадія, який скоїв крадіжку в супермаркеті с. Проліски, що на Бориспільщині.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, зловмисник викрав з візка сумку із грошима та особистими речами. Як тільки потерпілий помітив пропажу – звернувся на «102».

Правоохоронці одразу розпочали розшук грабіжника. Під час відпрацювання камер відеоспостереження, встановили автомобіль, на якому пересувався ймовірний зловмисник та орієнтували особовий склад сусідніх районів.

Невдовзі, розшукуваний автомобіль зупинила група реагування патрульної поліції спільно з працівниками Управління патрульної поліції на території Білої Церкви. В багажнику поліцейські вилучили викрадену сумку, в якості речового доказу.

У вчиненні крадіжки підозрюють пасажира автівки - 50-річного уродженця Харкова, який в минулому вже був судимий за аналогічні злочини. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Також, поліцейські встановили, що цей чоловік причетний до аналогічної крадіжки, яка сталася напередодні у гіпермаркеті Борисполя.

Наразі водій та затриманий перевіряються на причетність до вчинення подібних майнових злочинів на території Київщини. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе