У Білій Церкві працівники «швидкої» погрожують масовим звільненням



Працівники Білоцерківської станції екстренної медичної допомоги планують масово звільнятися з роботи через вкрай низький розмір оплати праці, яка в умовах коронавірусу не збільшується, а вимоги до їх професійної діяльності навпаки зростають.

За словами керівника Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги Дмитра Сурмачевського, за 6,5 тис. грн медичний персонал відмовляється працювати, "адже є безпечніша робота і за більші кошти": 

"Люди починають масово - поки що це квітень, вони тільки погрожують - але я впевнений, що коли вони отримають розрахунок за квітень вони просто почнуть звільнятися і на лінії буде їздити тільки декілька людей, бо їм нікуди діватися. Бо їм або до пенсії залишилося, або вони пенсіонери. А молодь просто піде - в приватні структури або навіть на ту саму автомийку і будуть заробляти вдвічі більше, ніж вони отримують тут", - пояснив він.

Обіцяне Мінохорони здоров'я підвищення оплати праці у три рази на період епідемії майже не діє, зазначили у міській профспілці медиків.

Наразі 200-тисячну Білу Церкву та прилеглі райони обслуговують 9 бригад "швидкої". А це 330 тис. населення: 

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе