У Білій Церкві на власника кав’ярні склали протокол за порушення карантину

  • Фото: прес-служба патрульної поліції Білої Церкви
Муніципальна варта склала черговий адмінпротокол на підприємця, який порушив режим карантину у Білій Церкві. Під адмінсанкції потрапив власник кав'ярні на вулиці Леваневського. 

Про це повідомляє "Муніципальна варта" на своїй сторінці у facebook. 

На власника закладу, який продавав людям каву під час карантину, склали адмінпротокол по ст. 44-3 КУпАП. Матеріали справи направлять до суду.

За таке порушення законом передбачений штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Якщо порушником виявиться посадова особа – сума штрафу складає від 34 до 170 тисяч гривень. У випадку, якщо дії порушника призвели до поширення хвороби — арешт на 6 місяців або обмеження чи позбавлення волі на 3 роки. Якщо порушення правил обсервації спричинило смерть або інші тяжкі наслідки — порушнику передбачено від 5 до 8 років ув’язнення.    


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе