"Здала" за недотримання карантину: на Одещині жінка відвідала салон краси і повідомила про це поліцію

На Одещині один із салонів краси продовжив свою роботу попри карантин. Клієнтка салону спершу скористалась послугами закладу, а потім повідомила про порушення в поліцію. Перукарка визнала провину частково.

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області оштрафував на 17 тис. грн перукарку, яка працювала під час карантину.
У рішенні суду зазначено, що до суду надійшли матеріали про вчинення правопорушення, передбаченого ст. 44-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення, в тому числі фото-докази. 

Згідно з матеріалами, жінка, перебуваючи в салоні, надавала перукарські послуги, порушивши таким чином відповідну постанову Кабінету міністрів України від 8 квітня, що забороняє в період карантину вести зазначений вид діяльності. 

У свою чергу перукарка на судовому засіданні свою провину визнала частково, заявивши, що надала послуги лише самим співробітникам салону.

Разом із тим, свідок розповіла, що вдень прийшла до салону, щоб отримати послуги майстра манікюру та перукаря. Зазначені послуги клієнтка отримала, після чого повідомила до поліції про правопорушення. 

У постанові суду зазначено, що до матеріалів справи долучено фотографії, на яких видно, що вхідні двері перукарні відчинені і людям надають послуги.

Суд застосував до порушниці адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. грн, а також - 420,2 грн судового збору.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе