Повноцінне міжнародне авіасполучення влітку не запрацює - МЗС

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба переконаний, що до кінця літа міжнародне авіасполучення не відновиться через пандемію коронавірусу, про це Кулеба заявив в ефірі "Сніданку з 1+1".

"В декількох країнах ЄС, які є класичними туристичними напрямами, зараз ламають голову, як це врегулювати, але скажу одразу: протягом літа повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення не буде", - сказав Кулеба.

Він зазначив, що сподівається на відновлення восени, попри те, що говорять про ймовірність другої хвилі пандемії.

"Ми дуже обережно влітку спробуємо розпочати повернення внутрішнього авіасполучення. З міжнародним складніше, тому що тут рішення залежить не лише від нас", - сказав міністр.

На сьогодні Україна приймає лише евакуаційні рейси. Минулої доби до України прибули понад пів тисячі пасажирів, котрі прибули в аеропорт "Бориспіль" трьома рейсами з Італії, Німеччини та Казахстану.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе