У Білій Церкві лікарі вимагали гроші за безкоштовний тест на коронавірус

Медики запропонували 17-річній дівчині пройти тест на COVID за гроші. 
 
В Білоцерківській міській лікарні №3 медики вимагали у 17-річної дівчини гроші за тест на коронавірус у той час, як у всіх медустановах України тести на COVID-19 повинні бути безкоштовними.

Як повідомив український військовий і блогер Анатолій Штефан, у дівчини вимагали 429 гривень за проходження тесту й сказали, що ця сума називається "благодійним внеском".

Після того, як мати дівчини підняла галас, медики повернули родині гроші.

"Молода дівчина приїхала в лікарню №3 р. Біла Церква. Одразу їй запропонували пройти тест на COVID, який стоїть, увага - 429 грн., одразу підсунувши їй заяву про "благодійну допомогу", так як тест, якщо є на те підстави і підозра - безкоштовний. Після того, як мати підняла шум, гроші повернули дівчині...", - написав Анатолій Штефан на своїй сторінці у Фейсбук.

До речі, в коментарях ще одна мама розповіла про "побори" медиків у цій же лікарні. За її словами, у її дитини вимагали восени таку ж суму - 429 гривень, без оплати "внеску" не хотіли проводити операцію.




Читайте також: Фельдшери швидкої розчаровані отриманими доплатами за боротьбу з коронавірусом у Білій Церкві.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе