У Білій Церкві збільшать кількість автобусів для виконання спецрейсів

У зв'язку з послабленням карантину від 11.05.2020 року та відновленням роботи деяких підприємств, Білоцерківська міська рада прийняла рішення про збільшення кількості автобусів для виконання спецрейсів.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив заступник міського голови Олександр Поляруш. 

"Просимо всіх керівників підприємст, що відновили роботу, звернутися в Управління охорони здоров'я, що знаходяться за адресою вул. Водопійна 19,  для отримання пропусків для своїх працівників." - написав Олександр Поляруш. 

Нагадаємо, що спецтранспортом можуть користуватися працівники підприємств, що забезпечують критично важливі сфери життя міста: медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКГ, люди, які працюють в продуктових магазинах та аптеках, а також співробітники стратегічних підприємств, донорів та інших осіб, перевезення яких передбачене постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 (зі змінами). 

Як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міжміський транспорт в Україні відкриють під час третього етапу послаблення карантину, можливо, до середини літа.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе