Білоцерківські поліцейські розшукують осіб, які смажили сосиски на Вічному вогні в парку Слави

Нагадаємо, що у понеділок, 11 травня в Білій Церкві дві дівчини смажили сосиски на Вічному вогні в парку Слави. Вони вели себе зухвало і не реагували на зауваження оточуючих.

Співробітники Білоцерківського відділу поліції наразі встановлюють особи дівчат, які вчинили хуліганські дії. Дана інформація була зареєстрована до Єдиного обліку. 

Поліція звернулася до громадян, які стали свідками правопорушень за допомогою в пошуку дівчат. 

"Шановні громадяни! Якщо Вам відомі ці особи, або Ви можете надати інформацію, яка стане корисною для працівників поліції у цій справі, телефонуйте на спецлінію 102. Анонімність гарантується." - йдеться у повідомленні.

Також у поліції звернулися до громадян, які стали свідком правопорушень: 

"Будьте свідомими, не зволікайте і одразу звертайтесь до поліції! Несвоєчасні звернення до поліції значно ускладнюють реагування на вчинені злочини та правопорушення, а також їх розкриття та затримання правопорушників." - зазначають у поліції. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе