Білоцерківські патрульні врятували від самогубства чоловіка

Вчора, близько 22-ї години, поліцейські отримали виклик від схвильованої жінки, яка повідомляла, що її брат зателефонував та сказав, що хоче покінчити з життям. Чоловік вказав, що знаходиться на вулиці Леваневського. Жінка детально описала, як виглядає та в що одягнений її родич.

Прибувши за вказаною адресою поліцейські обстежили територіюНа турніку спортивного майданчика вони виявили невідомого чоловіка, який висів на мотузці.

Коли патрульні підбігли ближче, то помітили, що чоловік має ознаки життя. Поліцейські перерізали мотузку і поклали чоловіка на землю. Майже одночасно з поліцією на місце прибули співробітники швидкої медичної допомоги, які госпіталізували чоловіка до лікарні.

Врятували життя чоловіка заступник командира взводу №2 роти №1 Шевченко Денис та його напарник — інспектор взводу №2 роти №1 Кобзар Артур.

 
Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе