Колишня чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова продала чемпіонський пояс та віддала кошти на допомогу пораненим бійцям

Колишня чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова продала свій чемпіонський пояс, а гроші віддала на лікування поранених захисників цілісності України.

Про це заявила сама боксерка.

«За приклад я взяла вчинок нашої прославленої гімнастки Наталі Годунко. Вона продала свою золоту медаль чемпіонату світу. Гроші, виручені з цього аукціону, вона витратила на закупівлю обладнання для армії», – розповіла Шатернікова.

Через Годунко вона вийшла на організаторів аукціону й продала свій пояс за 20 тисяч гривень.

«Відразу ж вирішила, що хочу віддати ці гроші адресно комусь із воїнів, які перебували в Київському військовому госпіталі. Приїхала туди, головлікар мені показала хлопців, які потребували коштів. Один хлопчик був поранений снайпером в область шиї, йому потрібна була заміна трахеї. 10 тисяч гривень я віддала йому. Другий хлопчик отримав поранення під Луганськом. Йому віддала гроші на реабілітацію», – уточнила Шатернікова.

Спортсменка наголосила, що її мета дуже проста: «Якщо я можу фінансово або морально підтримати воїнів, які захищають нашу землю, я це роблю».

«Це не для галочки, це природне бажання. Намагаюся регулярно адресно займатися благодійністю. Наприклад, ми з моєю родиною їздимо в Кам'янець-Подільський до дитячого будинку, допомагаємо. Намагаємося хоч якось скрасити життя дітям без батьків або з неблагополучних сімей», – сказала ексчемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе