У Білій Церкві втричі збільшилась кількість випадків автомобільних крадіжок

Останнім часом в Білій Церкві почастішали випадки крадіжок з автомобілів. Передусім крадіїв приваблюють цінні речі, залишені в автомобілі. Деякі неуважні водії взагалі забувають зачинити автомобіль і крадій з легкістю заволодіє речами, відчинивши дверцята. Але, навіть, коли автомобіль зачинений це всеодно їх не зупининяє. Як правило, в такому випадку страждає скло автомобіля, яке зловмисники розбивають заради залишених власником речей в автомобілі.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви, з початку року на Білоцерківщині зафіксовали 36 випадків крадіжок з автомобілів. У порівнянні з минулим роком, за цей самий період було скоєно 12 таких злочинів, тобто крадіжки з автомобілів збільшились втричі.

Минулого місяця слідчі скерували до суду обвинувачення стосовно 23-річного молодика з Білої Церкви, який поцупив майно дев'яти автолюбителів в різних районах міста. Минулого тижня працівники кримінальної поліції затримали громадянина Грузії, якому слідчі вже повідомили про підозру у крадіжках з трьох автомобілів.

Поліцейські звертаються до громадян із застереженням, залишати автомобілі, особливо ті, які не облаштовані сигналізацією та іншими засобами захисту, на охороняємих автостоянках, в освітлених місцях або на ділянках з відеоспостерженням. Це полегшить роботу поліції у розшуку зловмисників.

"Не залишайте цінних речей у автомобілі, навіть якщо виходите у справах на 5 хвилин, пам'ятайте про можливі наслідки. Крадіжка цінний речей, грошей, пошкодження автомобіля та зіпсований настрій-це той мінімум, який вас очікує за таку недбалість. Зрозумійте, що залишаючи свої речі, ви провокуєте злодіїв на скоєння ними крадіжок. Пам'ятайте, що збереження ваших речей залежить в першу чергу від вас самих." - застерігають у поліції. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
  • Кількість загиблих внаслідок вибуху у пʼятиповерхівці Білої Церкви зросла до двох
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе