Звуки з пекла: в Братиславі зафіксували дивне явище (ВІДЕО)



Дивні звуки, схожі на скрежет металу та гудіння труб чули 3 квітня 2020 року в місті Братислава, столиці Словаччини. Жителі міста налякалися не на жарт, оскільки джерела потойбічних звуків так і не побачили, але гучність їх була такою сильною, що з різних частин міста свідки змогли зняти схожі відео-докази. Основними версіями походження звуку вважають коливання літосферних плит та візит космічних кораблів. 





Зазвичай до подібних явищ завжди багато питань, оскільки ролики поодинокі і віддають монтажем, але в даному випадку, мимоволі, свідками нез'ясовного явища стало все місто. Як згодом виявилося, не лише в Словаччині, а й в Румунії чули щось подібне. 

Сату-Маре, Румунія, 3 квітня:



Що викликає такі страшні звуки точно не знає ніхто.
Проте, на сьогоднішній день є дві популярні версії цього феномена:

а) Трубні звуки пов’язані з тектонічними процесами;
б) Трубні звуки видають гігантські кораблі інопланетян.

Турецькі сейсмологи зробили карту землетрусів в той день, коли явище прокотилося Східною Європою:



Бачимо чітку лінію - серію коливань уздовж одного розлому, на одній глибині, в один день. Лінія тягнеться від Ірану до Італії.

Причину сейсмічної напруги пояснити не можуть, але припускають, що посунулася Африканська плита і стала сильніше тиснути на гіпотетичну «Велику Адрію» – давню літосферну плиту, яка плаває в мантії під Європою.

Якщо гіпотеза про «Велику Адрію» правильна, то ця плита поширюється аж до Норвегії і відповідальна за зону Вранча, так само як і інші загадкові сейсмічні осередки континенту. Тож, зараз в основі «Великої Адрії» почалися землетруси, а сама плита десь в глибині видає такі лячні звуки.

За таких умов, на Європу можуть чекати землетруси, сильні шторми та навіть виверження вулканів.

Прибічників версії візиту кораблів інопланетян вже охрестили оптимістами, мовляв, це більш заспокійливий сценарій, ніж мега-землетрус. Ті в свою чергу застерігають, що від “марсіан” благих вістей чекати не варто.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе