У Міністерстві інфраструктури обговорили подальші кроки створення аеропорту в Білій Церкві

Вчора, 16 січня в Міністерстві інфраструктури відбулась міжвідомча нарада, на якій обговорили подальші кроки та наміри з впровадження Проекту "Створення міжнародного аеропорту в Білій Церкві".

Як повідомляє прес-служба Білоцерківського вантажного авіаційного комплексу, у Мінінфраструктури підтвердили незмінність позиції стосовно розвитку регіонального аеропорту та визначили необхідність пришвидшення дій з реалізації першочергового етапу - відкриття міжнародного пункту пропуску через кордон на аеродромі "Біла Церква".

З цією метою міський голова Білої Церкви спільно з заступником голови КОДА домовились про напрацювання механізмів з улагодження певних земельних питань. Крім цього, було обговорено питанння виготовлення повноцінної проектно-кошторисної документації для відкриття пункту пропуску та реконструкції злітно-посадкової смуги.

Експерти Офісу підтримки реформ передали проект Концептуальної записки для опрацювання та визначення умов з державно-приватного партнерства.

Зазначається, що проведення міжвідомчої наради сприяло напрацюванню дорожньої карти з реалізації Проєкту на 2020 рік та підтвердило наміри кожної зі сторін продовжувати рух з розвитку потужного інвестиційного проєкту. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе