Протягом тижня у Білій Церкві виявили 5 автомобілів з підробленими документами

Впродовж цього тижня правоохоронці виявили 5 документів з ознаками підробки та ймовірний автомобіль "двійник"

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви, в усіх випадках для з'ясування обставин на місце події викликали слідчо-оперативні групи поліції. 

Перший випадок трапився 17 січня, близько 04:00 години, коли в районі Олександрійського бульвару поліцейські зупинили BMW, під час перевірки документів якого помітили елементи підробки.

Наступного дня, 18 січня, на вулиці Ярмаркова, водій Mercedes-Benz проїхав на заборонний знак. Громадянина зупинили, після спілкування чоловік передав інспекторам свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу, де були явні ознаки підробки.

20 січня та 21 січня, в місті Біла Церква, патрульні виявили елементи підробки в документах власників BMW 530, Skoda Superb та Ford Focus.

22 січня, близько 15:00, автодорогою Київ – Одеса рухався Volkswagen Transporter, порушуючи правила дорожнього руху, за що й був зупинений поліцейськими. Під час перевірки документів на автомобіль, увагу патрульних привернув розмитий мікротекст на папері. Оглянувши автівку та перевіривши VIN-код, інспектори встановили розбіжність з інформацією, зазначеною в базах даних Національної поліції України.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   



 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе