До уваги білоцерківців: Новий платіж за розподіл газу буде врахований в субсидіях

Субсидія і пільга за нову послугу з розподілу природного газу буде донараховано автоматично за січень і лютий 2020 року. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Зазначається, що перерахунок буде здійснено без додаткових звернень споживачів.

Як пояснили у міністерстві, напередодні споживачі отримали нові платіжки за газ в яких була зазначена повна вартість. У зв’язку з цим у лютому Мінсоцполітики проведе донарахування розміру пільг та субсидій автоматично за два місяці цього року. 
 
"Через те, що НКРЕКП затвердила окремий тариф на послугу розподілу природного газу в кінці грудня - отримувачам пільг та субсидій надійшли нові платіжки із зазначенням повної вартості до сплати за послугу з розподілу природного газу, адже відповідно до ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" це є складовою оплати комунальних послуг. Через те, що відповідні рішення НКРЕКП вступили в силу лише з початку року, ми в лютому проведемо донарахування розміру пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року. Звертаємо увагу, що відповідне донарахування буде здійснено без додаткової необхідності звернення громадян", - зазначив заступник МСП Віталій Музиченко.

Читайте також: ​Олексій Гончарук доручив місцевій владі в січні і лютому зменшити платіжки за опалення​​​.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе