У Білій Церкві судитимуть керівника підприємства за порушення правил техніки безпеки

Прокуратура повідомила про підозру директору товариства у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, приблизно з липня 2018 року директор одного із товариств в Білій Церкві розпочав діяльність, пов’язану з реалізацією дизельного пального та скрапленого газу. При цьому дозвіл а виконання робіт та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування з підвищеною небезпекою підприємство не отримувало. 

Окрім того, за результатами проведених під час досудового розслідування судових пожежно-технічних та інженерно-технічних експертиз в галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності експертиз встановлено численні порушення, які створюють умови загрози загибелі людей або настання інших тяжких наслідків.

Директора товариства судитимуть за ч. 1 ст. 272 КК України, як порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, що створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.

Досудове розслідування здійснює Білоцерківський відділ поліції. 

Якщо вину підприємця буде доведено, йому загрожуватиме штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Читайте також: ​У Білій Церкві ліквідували черговий підпільний гральний заклад​​​.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе