У МВС розповіли, з яких регіонів українці, евакуйовані з Уханя

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко розповів, із яких областей 45 українців, котрих евакуювали з Уханя, епіцентру поширення коронавірусу.
«Полтавська, Харківська, Київська, Миколаївська, Кіровоградська, місто Київ, Львівська, Волинська, Дніпропетровська, Вінницька, Хмельницька, Донецька, Житомирська, Запорізька, Закарпатська та Одеська області», - назвав він.
Шевченко уточнив, що наймолодший українець - 2012 року народження, із Маріуполя. «Серед них сім’я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти. Крім цього, після 2-тижневої обсервації додому до своїх країн також повернуться 27 іноземців», - зазначив речник.
Як уже повідомлялося, буквально в ці години автобуси з евакуйованими прибули до санаторія в селищі Нові Санжари на Полтавщині.
Цілий день жителі селища тримали оборону на блокпостах. Також палили шини й кидали каміння. У декількох автобусах із евакуйованими розбили скло.
Також сьогодні Новосанжарські депутати прийняли звернення до Зеленського.


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе