Білоцерківські поліцейські по гарячих слідах піймали двох квартирних злодіїв

Під час реалізації оперативної інформації правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вчиненні крадіжки з квартири. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, до квартири зловмисники проникли шляхом віджиму вікна. Затриманими виявилися 38-ми та 46-ти річні жителі Білої Церкви. 

Під час обшуку у їх помешканнях, поліцейські виявили та вилучили в якості речових доказів: гроші, ювелірні вироби та інші цінні речі. Також вилучено приладдя для відкриття та віджиму метало-пластикових вікон.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Правоохоронці оголосили чоловікам про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство. 

Читайте також: На Білоцерківщині прокуратура через суд відібрала самочинно збудований готель.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе