На Білоцерківщині прокуратура через суд відібрала самочинно збудований готель

Органи прокуратури в судовому порядку скасували право власності на самочинно збудований готель в селі Пилипча Білоцерківського району.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

«Прокуратура в суді довела, що приватна юридична особа, всупереч вимогам містобудівного законодавства, у тому числі через відсутність дозвільних документів на проведення будівельних робіт з реконструкції під готель насосної станції Білоцерківської міжгосподарської зрошувальної системи, збудувала нежитлові будівлі площею 850 кв м на землях державної власності з режимом обмеженої господарської експлуатації», - йдеться у повідомленні.

Суд першої інстанції задовольнив позов прокуратури та скасував рішення про державну реєстрацію на незаконно зведене на землях державної власності нерухоме майно. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе