Прокуратура довела фіктивність договорів оренди землі вартістю майже 64 млн грн на Білоцерківщині

Завдяки позову Білоцерківської прокуратури суд визнав недійсними договори оренди на земельні ділянки вартістю майже 64 мільйони гривень.

ГУ Держгеокадастр та фізична особа уклали договори оренди земельних ділянок для ведення фермерського господарства загальною площею 176,5 га, вартістю майже 64 млн грн строком на 21 рік.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, зазначені договори є незаконними та були укладені всупереч вимог Закону України «Про фермерське господарство», оскільки надання в оренду спірної землі відбулося без проведення земельних торгів. Крім того, зазначені землі наступного ж дня було передано в суборенду, що в сукупності з іншими доказами підтверджує відсутність у орендаря наміру на зайняття фермерським господарством.

Білоцерківська прокуратура довела в суді незаконність дій органу державної влади і визнала недійсними накази та договори оренди на земельні ділянки загальною площею 176,5 га.

Читайте також: На Білоцерківщині посадовці незаконно вирубали ліс на суму майже 1,6 млн грн.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе